Μετά από 8 χρόνια έρευνας και συνεχούς πειραματισμού , γεννήθηκε το Plantbox. Το πρώτο πλήρως τυποποιημένο και συσκευασμένο δέντρο ελιάς στον κόσμο! Παραγόμενο από κλώνους δέντρων ελιάς ελληνικών ποικιλιών, πιστοποιημένων και φυτο-υγειονομικά ελεγμένων, με σύγχρονες τεχνικές αναπαραγωγής , ανάπτυξης , συσκευασίας και συντήρησης. Σε πρωτότυπη, οικολογική και εξαιρετικά καλαίσθητη συσκευασία από ανακυκλώσιμα υλικά ελληνικής παραγωγής.

Το προϊόν απευθύνεται όχι μόνο σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν και να ‘υιοθετήσουν’ οι ίδιοι το δικό τους δέντρο αλλά και σε αυτούς που αναζητούν πρωτότυπα δώρα , αφού προσφέροντας ένα Plantbox δεν χαρίζουν ένα απλό δέντρο , χαρίζουν ταυτόχρονα και ένα κομμάτι ελληνικής γης ,ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού.

Τα φυτά αυτά εχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον Κόσμο. Κάποιες χώρες που έχει βρεθεί το προϊόν  είναι η Ιταλία, το Ηνωμενο Βασίλειο, η Βουλγαρία, η Ιρλανδία, η Ελβετία, το Μονακό, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Εσθονία, η Σκωτία, ο Καναδάς, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, το Πουέρτο ρίκο, η Σρι λάνκα, το Τόνγκο, η Κίνα, η Νότιος Κορέα, η Αυστραλία, η Σιγκαπούρη, η Ινδία και άλλες.

Το προϊόν απέσπασε την 1η θέση στα Athens Startup Awards 2018 ενώ και ο ίδιος ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Geoffrey Ross Pyatt, επισκέφθηκε το περίπτερο της Plantbox προκειμένου να μάθει περισσότερα για το προϊόν και να αποκτήσει και αυτός ένα.

Οταν ο Βασίλειος Τσιπάς μας ζήτησε εδώ στο Desktop να σχεδιάσουμε την συσκευασία του plantbox δεν μπορούσαμε να φανταστούμε την επιτυχία του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και εις ανώτερα!

Περισσότερες πληροφορίες: www.plantbox.gr