Όλες οι λύσεις σε μια επιφάνεια εργασίας

Το Desktop είναι ένα σύγχρονο εκτυπωτικό κέντρο, πλήρως εξοπλισμένο ώστε να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες φωτοτύπισης, εκτύπωσης και λύσεων γραφείου για επαγγελματίες, σπουδαστές κ.α. Ταυτόχρονα, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακής εκτύπωσης και γραφικών τεχνών και φέρνει εις πέρας κάθε εργασία έντυπης επικοινωνίας. Παρέχει μια πλούσια γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων για απαιτήσεις διαφήμισης, προβολής και εφαρμοσμένου σχεδιασμού.

Με κατάρτιση και εμπειρία παράλληλα με τη δημιουργική ικανότητα και τη φρέσκια ματιά, το Desktop διασφαλίζει την ποιότητα, δίνοντας έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα. Κύριο μέλημα του είναι η παροχή άρτιων υπηρεσιών, η φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές ενώ παράλληλα, επιδιώκει τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξή του.

Με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του ενώ με την ευρύτητα των λύσεων που προσφέρει αποτελεί μια γεμάτη δυνατότητες ..επιφάνεια εργασίας!

Βρείτε στο desktop

Δίνουμε λύσεις σε κάθε σχεδιαστική και εκτυπωτική σας ανάγκη. Επιλέξτε το Desktop για εκτυπώσεις on demand, από ένα έως πολλά αντίτυπα. Δημιουργήστε μαζί μας μακέτα και δημιουργικό. Δώστε λύσεις στην προβολή της επιχείρησής με ψηφιακές εκτυπώσεις σε διαφορά υλικά, με επιγραφές και χαράξεις. Καλύψτε συνεδριακές και εκθεσιακές ανάγκες. Κερδίστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Εξυπηρετηθείτε άμεσα σε λύσεις φωτοτυπικού κέντρου (φωτοτυπίες, βιβλιοδεσίες, αναλώσιμα).

Το κατάστημά μας